Kasperskyn rajoitettu ilmaisversio

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Kaspersky Free on Kasperskyn rajoitettu ilmaisversio. Sovelluksen ilmaisversio antaa sinulle korkealaatuisen suojan, jota täydentävät edistyneet ominaisuudet ja käyttöliittymä, joka on täysin uusittu käytön helpottamiseksi.

Voit aktivoida tilauksesi kirjautumalla My Kaspersky -tilillesi laitteesta, johon asennat sovelluksen. Kaspersky Free ei toimi, jos laite ei ole yhteydessä tiliisi. Voit luoda tilin sovelluksen aktivoinnin yhteydessä tiliyhteysikkunassa tai My Kaspersky -sivustolla. Voit myös käyttää muiden Kaspersky-resurssienkirjautumistietoja kirjautuaksesi tilillesi.

Kaspersky Free -tilaus uusitaan ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Lisäksi voit aina vaihtaa maksulliseen Kaspersky-tilaukseen lataamatta ja asentamatta lisäohjelmistoja.

Vaihtaminen Kaspersky Freestä Kaspersky Standardiin Kaspersky Plussaan

Mitä Kaspersky Free sisältää?

Tiedoston virustorjunta

Tiedoston virustorjunta estää tietokoneen tiedostojärjestelmän tartunnan. Komponentti käynnistyy käyttöjärjestelmän käynnistyksen yhteydessä, pysyy jatkuvasti tietokoneen RAM-muistissa ja tarkistaa kaikki tietokoneesta tai kaikilta kytketyiltä asemilta avatut, tallennetut tai käynnistetyt tiedostot. Kaspersky Free keskeyttää kaikki yritykset päästä tiedostoon ja tarkistaa tiedoston tunnettujen virusten ja muiden haitallisten ohjelmien varalta. Pääsy tiedostoon sallitaan vain, jos tiedosto ei ole saanut tartuntaa tai jos se on puhdistettu onnistuneesti. Jos tiedostoa ei voida jostain syystä puhdistaa, se poistetaan. Tällöin tiedoston kopio siirretään karanteeniin. Jos tartunnan saanut tiedosto on samassa sijainnissa kuin aiemmin poistettu samanniminen tiedosto, karanteeniin tallennetaan vain viimeisimmän tiedoston kopio. Kopiota aiemmasta samannimisestä tiedostosta ei tallenneta.

Sähköpostin virustorjunta

Sähköpostin virustorjunta tarkistaa tietokoneellesi tulevat ja siitä lähtevät sähköpostiviestit. Sähköposti on vastaanottajan käytettävissä vain, jos se ei sisällä vaarallisia objekteja.

Suojattu selaus

Suojattu selaus keskeyttää ja estää verkkosivujen komentosarjojen suorittamisen, jos ne uhkaavat tietokonetta. Suojattu selaus valvoo myös kaikkea verkkoliikennettä ja estää vaarallisten verkkosivustojen käytön.

Verkkourkinnan esto

Verkkohuijausten eston avulla voit tarkistaa, onko URL-osoite tietojen kalasteluun käytettyjen URL-osoitteiden luettelossa. Tämä komponentti on sisäänrakennettu Suojattuun selaukseen.

Järjestelmän tarkkailu

Järjestelmän tarkkailu -komponentti palauttaa muutokset, jotka sovellusten haitallinen tai muu toiminto tekee käyttöjärjestelmään.

Komponentti suojaa haittaohjelmilta, kuten seuraavilta:

Tämän komponentin poistamista käytöstä ei suositella.

Verkkohyökkäysten esto

Verkkohyökkäysten esto käynnistyy käyttöjärjestelmän käynnistyksen aikana ja seuraa saapuvaa verkkoliikennettä verkkohyökkäykselle tyypillisten ominaisuuksien osalta. Kun havaitaan hyökkäys tietokoneeseesi, Kaspersky Free estää kaiken hyökkääjän tietokoneeseesi kohdistaman verkkotoiminnan.

Näyttönäppäimistö

Näyttönäppäimistö estää laitenäppäimistöllä syötettyjen tietojen kaappaamisen ja suojaa henkilökohtaisia tietoja kuvankaappauksien avulla tapahtuvilta kaappausyrityksiltä.

Antimalware Scan Interface (AMSI)

Antimalware Scan Interface (AMSI) -käyttöliittymän ansiosta AMSI-käyttöliittymää tukevan kolmannen osapuolen sovellus voi lähettää objekteja (esimerkiksi PowerShell-komentosarjoja) Kasperskyn lisätarkistusta varten ja vastaanottaa objektien tarkistuksen tulokset.